Krakkói küldetés

1939. szeptember 1. Ebben az évben nem az iskola kezdődött, hanem a második világháború. Lengyelország a túlerővel szemben pár hónap alatt kapitulált.  Megkezdődött Krakkó, a lengyel szellemi központ kisemmizése, hogy német várossá alakítsák. Lengyelek ezrei menekülni kényszerültek, az egyetlen menekülési út: Magyarország.

Játékunk során a magyar és lengyel kormány megbízásából egy titkos küldetést kell végrehajtani.

A küldetés során Krakkóba kell utaznia résztvevőknek, hogy kapcsolatot tudjanak létesíteni a konspirációs erőkkel. Három út van, három csoport. A városnéző út során játékos, művelődéstörténeti feladatokon át bejárhatjuk Krakkó óvárosát, megismerkedhetünk a magyar vonatkozású emlékhelyekkel, izgalmas időutazásban lehet részünk, közelebb kerülhetünk a két nép ezeréves barátságának megértéséhez.

Ajánljuk középiskolások tanulmányi kirándulásához, baráti társaságoknak, játékos kedvű utazóknak, akik nem elégszenek meg azzal, hogy a turisták megszokott csapásain járjanak.

Ha egy közelgő krakkói kirándulás során szívesen kipróbálná a Koffertúrák kalandtúráját, kérem, vegye fel a kapcsolatot egyeztetés céljából weboldalunkkal: a kofferturak@coninprojekt.org e-mail címen vagy a +36 20 328 5097-as telefonszámon.